Artı Endüstri

Endüstriyel Yapıştırıcılar Bakım Onarım ve Üretim Kimyasalları

icon_widget_image Pzt - Cum 8:30 - 18:00 icon_widget_image Mersinli Mah. 2823 sokak no:117/212 1.sanayi sitesi / İzmir icon_widget_image + (90) 232 469 6632 + (90) 533 612 29 45 icon_widget_image info@artiendustri.com.tr
  /  BİLGİLER   /  En İyi Yapıştırma İçin Gerekenler Metal Epoksiler…

En İyi Yapıştırma İçin Gerekenler Metal Epoksiler…

1-Yüzey hazırlığı:Yapıştırma yüzeyi parlak ve pürüzsüz ise mutlaka aşındırma işlemi yapınız(zımpara,taşlama vb.)bu işlem yapışma mukavemetini ciddi şekilde arttırır.

2-Temizlik:Yüzey temizliği  yapıştırma işleminin en temel unsurlarından biridir.Yüzeyler aşındırma işleminden sonra endüstriyel aseton, tiner, solvent gibi maddelerle iyice temizlenmeli mümkünse hava tutulup kurutulmalıdır.

3-Yapıştırma:Metaloc reçineden 3 ölçek sertleştiriciden 1 ölçek alınız homojen renk alan dek iyice karıştırınız daha sonra yapıştırma işlemini tamamlayınız.Reçine ve sertleştirici için 2 ayrı spatula kullanınız.

Karışımla çalışma süresi 24° C de 30 dakikadır büyük karışımlarda egzotermik ısıdan dolayı çalışma süresi kısalacaktır.İlk kuruma süresi 24° C :4-6 saat arası.Tam kuruma süresi 12-16 saat aralığındadır tesviye işlemi için min. 4 saat beklenilmelidir. Malzemenin kuruduğundan emin olduktan sonra yapılmalıdır.

 

Post a Comment